Med SMILE 2 dykker vi dybere ned i Smile-forbandelsen og lærer om selve baggrundshistorien. Og ja, det bliver helt sikkert grumt. Glæd dig til at opleve filmen, når den får premiere 17. oktober, og få lidt teasere allerede her! (Advertorial)

SMILE 2 er lige om hjørnet og vil give et indblik i, hvordan det hele startede. Det er en klassisk tilgang, fordi det virker. Man taler om “den svære 2’er”, fordi forventningerne til en succes altid er ekstremt høje.

Det betyder dog også, at der bruges ekstra mange kræfter på at skabe noget ekstraordinært. Det skal jo gerne være endnu en succes. Måske endda vejen til en egentlig gyserfranchise. Noget vi seneste har set med A Quiet Place-franchisen, hvor der indtil videre er udkommet tre film.

Når det gælder Smile 2, giver traileren en ret god indikation for, hvad vi skal forvente. Se traileren herunder, og derefter går vi videre med hvad, du kan forvente af denne opfølger.

Det groteske ved uhyggelige smil

Der er noget instinktivt urovækkende ved et ondt smil. Vi ved, at smil bør repræsentere glæde, men samtidig er der også det psykotiske smil, der på alle måder udtrykker fare.

Det har jeg personligt prøvet, da en meget uligevægtig person satte sig klos op ad mig i S-toget, hvorefter hun bare smilede til mig. Eller rettere, ad mig. Hvis ikke denne oplevelse lå mindst 10 år tilbage, ville jeg have troet, det var en smart form for markedsføring for netop Smile-filmen.

Faktisk var det præcis denne form for markedsføring, der blev benyttet i 2022, da første film udkom. Nej, ikke at smilende mennesker antastede andre i offentlige transportmidler, men derimod at der dukkede disse smilende mennesker op i baggrunden.

Alle steder!

Det kunne ske til sportsbegivenheder eller under andre live tv-udsendelser, hvor et menneske pludselig stod med dette groteske smil. Og præcis som når dyr viser tænder, ved man straks, det altså er et individ, man skal forsøge at holde god afstand til.

Smile 2 kommer vi baggrundshistorien nærmere, da hovedpersonen nægter at acceptere, at denne smilende forbandelse skal være hendes endeligt. Derfor opsøger hun information og forsøger at kæmpe imod. Viden er som bekendt magt. Ikke mindst, når det gælder forbandelser.

Det ved enhver gyserfan!

Smile 2 griber ind i den virkelige verden

Netop det, at vi følger hovedpersonen så tæt, er faktisk en del af hele Smile 2 markedsføringen allerede nu. Hovedpersonen er Skye Riley (Naomi Scott), og hun er en decideret superstar. Faktisk er hun netop ved at påbegynde en verdensomspændende turne.

Og som enhver anden berømthed har Skye Riley naturligvis en markant tilstedeværelse på de sociale medier. Ikke mindst takket være sine fans. Derfor kan du følge med via en fankonto på Instagram. Du finder Skye Riley Nation instagram-kontoen lige her >

Som traileren afslører, har Skye Riley oplevet et af disse smilende mennesker og er nu blevet forbandet. Det er virkelig dårlig timing, og hun er ikke klar til at give op, så netop derfor kaster hun sig over at finde svar.

Det fører til selve baggrundshistorien for Smile-forbandelsen. Alt sammen med det formål at bryde forbandelsen, så hun kan overleve.

SMILE 2 byder på grum baggrundshistorie

Skønt cast med en genganger

Foruden Naomi Scott (Charlie’s Angels, Power Rangers) i den altafgørende hovedrolle, byder Smile 2 på en række andre skønne skuespillere. Først og fremmest handler det dog om Skye Riley, hvor Naomi Scott tydeligvis er perfekt castet. Ikke mindst, da hun også kan synge.

Du kan dog bl.a. også glæde dig til at se Kyle Gallner (Scream, The Cleanse), der også var med i første Smile-film fra 2022. Han spiller Joel og er altså en karakter fra første film, der vender tilbage her i opfølgeren.

I andre roller – hvoraf mange kan ses i traileren – ser vi Lukas Gage (You, Dead Boy Detectives), Rosemarie DeWitt (The Boys), Dylan Gelula (Horse Girl) og Raúl Castillo (Class of ’09).

En passende horror-darling cameo

I løbet af sine strabadser i Smile 2 bliver Skye Riley også interviewet af Drew Barrymore, der spiller sig selv. Med både Firestarter, Scream, og zombie-serien Santa Clarita Diet på sit CV er Drew Barrymore også selv gået hen og blevet lidt af en horror-darling.

Men nu har Drew Barrymore altså et ekstremt populært talkshow, og så kunne det jo passende blive skrevet ind i Smile 2. Især når nu filmen netop leger med at gribe ind i den virkelige verden.

Og, nå ja, så har både Naomi Scott (der spiller Skye Riley i Smile 2) og Drew Barrymore medvirket i Charlie’s Angels som en af titelkaraktererne. Så der er lige en ekstra lille krølle, der bringer fiktion og virkelighed ind over hinanden.

Som en ekstra bonus skal du vide, at det igen er Parker Finn der både skriver og instruerer. Præcis som ved første film. Dét er noget, der sammen med traileren og plottet, tyder rigtig godt.

Nu glæder vi os bare til, at filmen rammer biografen, så vi kan blive skræmt af gysersmilet igen!

SMILE 2 får premiere i de danske biografer den 17. oktober 2024. 

Advertisement

Forfatter

  • HorrorDiva

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg